Appartement huren op Mallorca

Bent u op zoek naar een te huren familie vakantiehuis op Mallorca met tips voor een heerlijke zonvakantie? Dan bent u op de juiste vakantiesite aangekomen:

Te huur is ons gezellige luxe appartement met zwembad is gelegen in het complex Club del Sol. Dit ligt precies in het midden van de baai tussen Port de Pollenca en Alcudia in de Noorden van Mallorca, plm 35 minuten van de luchthaven Palma. Het is al jaren dé stek voor uw zonvakantie, golfvakantie, familievakantie, fietsvakantie of wandelvakantie op Mallorca.

Port de Pollenca

Port de Pollenca of Puerto Pollensa (in het Spaans) is een leuk dorpje met een prachtige boulevard met palmen, een haven met oude vissersbootjes en luxe grote jachten en een kilometers breed zandstrand met rieten parasols. Sinds 1930 komen hier al toeristen en sommige oude statige hotels herinneren hier nog aan.

Een wandeling naar het einde van de boulevard tot hotel Illa d’Or is een must, met name in het weekend als de Spanjaarden zelf flaneren. Het dorpje wordt van oudsher door veel engelsen bezocht. De maanden juli en augustus zijn het drukst. Vanaf begin mei tot half october is het wat minder druk maar is de temperatuur ook heerlijk. Je ziet er dan veel fietsers, gezinnen met kleine kinderen en vogelliefhebbers. In Mallorca zijn ook veel overwinteraars. Want vanaf oktober t/m april kan het weer ook prima zijn. Twee jaar geleden was het zelfs in januari nog bikiniweer!

Waarom appartement huren op Mallorca?

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam